Questa ricetta a base di miglio è perfetta per il periodo primaverile, in cui la cicoria è di stagione.

 

Ingredienti:

  • 70 gr di miglio decorticato
  • 300 gr di cicoria
  • 5/6 pomodorini secchi
  • 1 cucchiaio di olive taggiasche
  • Aglio in polvere qb
  • Peperoncino in polvere qb
  • Sale qb

 

Procedimento:

  1. Cuoci il miglio in acqua (in rapporto 1:2) per 20 minuti a fiamma bassa;
  2. Lava la verdura, tagliarla a pezzi e mettila in padella con un filo di olio, sale e spezie;
  3. Fai cuocere con il coperchio per 7/8 minuti;
  4. Aggiungi il miglio, i pomodorini secchi e le olive.

The busiest travel season of the year is just about to kick off and it also happens to coincide with the driest time of year, so I think it’s safe to say we’re all on high skincare alert. In-flight skincare routines are all the rage, but I actually read a story recently that it might be drying out your skin even more. When you apply sheet masks in-flight, it can bring the remaining moisture in your skin to the surface and then the dry plane air will basically absorb it all.

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